Vi er godt fortiden jordbær og blåbær sæson, men disse muffins var så gode, at de er værd at dele. Kan være interessant at erstatte ferskner eller necturines ....
Strawberry Blueberry Muffins
Tilpasset fra William Sonoma Baking: The Best of Kitchen Library
2 kopper flour2 / 3 kop sugar2-1 / 2 tsk bage powder1 / 4 tsk bage soda1 / 2 tsk salt1 tsk cinnamon1 kop milk1 / 2 kop usaltet smør, smeltet plus ekstra for greasing2 eggs1 / 2 kop blueberries1 / 2 kop jordbær, diced1. Forvarm ovnen til 400. Grease standard muffin kopper til 16 muffins, påfyldning ubrugt kopper med vand for at undgå vridning.
2. I skål, rør sammen mel, sukker, bagepulver, bagepulver, salt og kanel. Braklægning.
3. I en anden skål, piskeris sammen mælk, smeltet smør og æg indtil glat. Tilsæt tørre ingredienser og rør indtil blandet. Tilføj blåbær og jordbær og rør indtil det er jævnt indarbejdet.
4. Skeen dejen i muffin dåser, påfyldning hver kop omkring trekvart fuld. Tilbage til tandstikker indsat i midten af muffin kommer ren, ca. 15-20 minutter. Lad afkøle i gryde i 3-5 minutter, derefter fjerne.
lørdag den 14. november 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar